agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler > Peynir
(https)




Beğeni Düzeni25Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-02-2012, 16:46   #13
Ağaç Dostu
 
agozce's Avatar
 
Giriş Tarihi: 27-04-2007
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 2,044
Galeri: 4
Evet beni labnemde güzel oldu. 3 tl sütle yaptım. Fazla su çıkmadı.

İki tane sorum olacak,

1- Normal peyniri 2-4 saat arası mayalıyoruz. Labne için 24 saat biraz fazla değil mi?

Ben yaklaşık 7-8 saat beklettim. Gayet güzel oldu. Daha fazla bekletseydim acaba daha fazla mı güzel olurdu?

2- Tekrar yapmak istediğimiz zaman yine beyaz peynir mi kullanmak zorundayız ? Maya olarak yaptığımız labnenin bir kısmını ayırsak ve onu kullansak nasıl olur. (yoğurt yapar gibi)

Sayın İdris Şenol, ikinci tarifi de bekliyoruz...Lütfen..)


Düzenleyen agozce : 09-02-2012 saat 18:14
agozce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 06:32.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025