![]() |
|
![]() |
#13 |
Ağaç Dostu
|
Evet beni labnemde güzel oldu. 3 tl sütle yaptım. Fazla su çıkmadı. İki tane sorum olacak, 1- Normal peyniri 2-4 saat arası mayalıyoruz. Labne için 24 saat biraz fazla değil mi? Ben yaklaşık 7-8 saat beklettim. Gayet güzel oldu. Daha fazla bekletseydim acaba daha fazla mı güzel olurdu? 2- Tekrar yapmak istediğimiz zaman yine beyaz peynir mi kullanmak zorundayız ? Maya olarak yaptığımız labnenin bir kısmını ayırsak ve onu kullansak nasıl olur. (yoğurt yapar gibi) Sayın İdris Şenol, ikinci tarifi de bekliyoruz...Lütfen.. ![]() Düzenleyen agozce : 09-02-2012 saat 18:14 |
![]() |
![]() ![]() |
|
|