agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler > Peynir
(https)




Beğeni Düzeni25Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-02-2012, 11:31   #11
Ağaç Dostu
 
hberbul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 21-11-2011
Şehir: Kırıkkale
Mesajlar: 731
Sayın Güler Seferoğlu,
Ben arada ev usulü beyaz peynir yapıyorum.Örneğin 5 litre sütü kaynatıyorum kaynayınca içine 2çor.kaşığı sirke koyarak kestiriyorum.Oçağı kapatıyorum ve biraz bekliyorum suyu üstüne çıksın diye.Bez torbaya döküp üstüne ağırlık koyuyorum 1 kaç gün bekliyor.Peynir hazır.afiyet olsun.

Labne de ilgimi çekti hemen bu alşam deniyorum.

hberbul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:56.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025