agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler > Peynir
(https)




Beğeni Düzeni25Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-02-2012, 09:30   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 07-10-2011
Şehir: Aydın
Mesajlar: 158
Sayın İdris Şenol, tarifinizi ben de uyguladım ve mükemmel bir sonuç aldım. 2,5 lt inek sütüne 75 gr ezine peynirini mayaladım. Suyu ile krep yaptım. Malum şuan kış ayındayız, ama yazın 24 saat mayalanma süresinde ekşime ile karşılaşılır mı merak etmekteyim. Yoğurt mayalanmada unutulduğunda ekşime peynirde de olabilir mantığıyla soruyorum. Tecrübeleriniz yaz aylarında da aynı mıdır? Bu güzel tarif için çok teşekkür ederim.

çisem Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025