agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler > Peynir
(https)




Beğeni Düzeni6Beğeniler
  • 3 Gönderen Güler
  • 3 Gönderen Orhan Özbilgiç

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-10-2009, 12:33   #5
Kaybettik
 
sevim.K's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-12-2008
Şehir: sakarya/ Artvin
Mesajlar: 5,932
Galeri: 6
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Bugün çerkez peyniri yaptım.

Benim tercihim; fındık kadar tereyağ konmuş teflon tadavada dilimleyerek hafifçe kızartarak yemektir.

Güler hanım ellerinize emeklerinize sağlık ne güzel görünüyor peynir insanın elini uzatıp alası geliyor. Annecim evde hiç peynir yapmadı hep akrabaları ziyarete gittiğimizde taze veya kurutulmuş alırdık. Anneannem bazan ocakta kuruturdu.

Güler hanım ilk peynir suyu nasıl bulunur. Siz peynir yapıyorsunuz ve kalan suyunu ilerde kullanıyorsunuz. Örneğin ilk kez peynir yapacak olan ne kullanır peynir suyu olarak.

Psı halive olur ondan çok güzel Güler hanım

sevim.K Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:54.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025