![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 19-11-2006
|
Ben Nazilli ilçesinde hem orman müdürlüğü hem de mal müdürlüğü ile yüz yüze görüştüm ancak yer bulma konusunda yardımcı olmadılar. Aksine teraslandırma için dozer çalıştırmak, koruma için tel çekmek için gücün varmı .... gibi zorluklarla karşılaştım. Ayrıca orman alanlarında fidan yerine tohumdan üretimin düşünülmesi tarafıyım. Çünkü tohumdan üretimde kök sistemi daha güçlü olur. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 10-11-2007
|
Copur merhaba, Senın özel ağaçlandırma ile ilgili yaşadığın sıkıntıların benzerini bende Bursa Merkez'de yaşadım. Çok garip İşletme Şefi bu işe girmemem ile ilgili var olan tüm sıkıntılarını resmen önüme boşalttı. Özellikle; orman köylülerinin kesinlikle bu işe razı gelmedikleri gibi konulardan bahsetti. Senin o deneyiminden sonra bır gırısımın oldumu? Sevgilerimle. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
/
Giriş Tarihi: 17-05-2008
|
Cevap
[QUOTE=copur_09;53522]Ben Nazilli ilçesinde hem orman müdürlüğü hem de mal müdürlüğü ile yüz yüze görüştüm ancak yer bulma konusunda yardımcı olmadılar. Aksine teraslandırma için dozer çalıştırmak, koruma için tel çekmek için gücün varmı .... gibi zorluklarla karşılaştım. Mesela bu üyenizin karşılaştıkları gibi...Yani bu tip sıkıntılardan bahseden üç beş mesaj gördüm forumda, bu sıkıntıları aşmanın yolu yordamı nedir diye soruyorum... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 23-05-2008
|
[QUOTE=0303;237568] Alıntı:
|