agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Orkide > Orkide Türleri
(https)




Beğeni Düzeni75Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-10-2007, 14:46   #9
Ağaç Dostu
 
Penelophe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-04-2007
Şehir: İzmir
Mesajlar: 5,468
Galeri: 373
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi praecox Mesajı Göster
Yalnız çiçekden sonra oluşan tohum kapsülünde bugün sevdiğimiz o vanilin aromasını elde etmek için birkaç işlemle fermantasyona sokmak gereklidir bilinen 3 yoldan biri örneğin burbon vanilyası tadını verir.
saygılar
Sevgili Praecox, sanırım pastalarımın sırrı meydana çıktı bu başlıkla.
Pastalarımda kullandığım ve sıvı vanilya olarak bildiğim bourbon vanilya aromasından bahsediyorsunuz sanırım.

Hemen buzdolabına koştum. Çiçeği de çok benziyor. Fotoğraf ekliyorum.

Name:  Resim 001.jpg
Views: 23789
Size:  52.5 KB

İçerik kısmını da fotoğrafladım Almanca bildiğinizi varsayarak, siz okuyup karar verince emin olabilirim aynı şeyden bahsettiğimize.

Name:  Resim 002.jpg
Views: 21842
Size:  32.0 KB

Penelophe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:13.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025