![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
orkide aileme yeni katılan yavrumu tanıştırmak isterim kendisi boyuna posuna bakmadan çiçek sapı vermeye başladı ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 15-11-2011
|
Alıntı:
Mesajlarınızı okudukça(sizi azıcık kendime benzetiyorum) Çalıştığım dönemde sanırım iş yogunlugu ve stresten bitkilere pek vakit ayıramıyordum. Şu anda çalışmıyorum ve neredeyse bütün enerjimi/zamanımı bitkilere ayırıyorum. Ah birde bahçeli evim olsa. Fren falan tutmaz son gaz devam ederim her tür bitkiyi edinmek için ![]() insan minicik bir yaprak gelişimi gördüğünde bile çok mutlu oluyor. amaç mutluluk ise, herkese bitki yetiştirmesini öneririm. Bundan daha güzel ne olabilirki değilmi Selam ve sevgiler Asu |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 31-07-2011
|
Alıntı:
Bir gün o da olur inşallah... yani kendi bahçeniz... Fren falan tutmasın zaten boşverin. Frene basa basa balataları sıyırdık çoktan ![]() Benim evde teras, balkon ve evin içi doldu. Ama bugun Sevgili Süha Bey'in katkılarıyla 4 orkidem (1 tanesi vanda eyyyoooo diyorum ) ve bir açelyam daha oldu. Umarım ömrü uzun olur. İthaller pek bi nazlı ama ümitliyim. Şimdi bu mutluluktan ne alıkoyar ki beni ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 17-08-2008
|
Alıntı:
Ben çiçekte alt yaprakların sararması dışında bir sorun görmedim. Aksine yaprakları canlı ve parlak görünüyor. Kök de sağlıklı uzuyor. Saksısını büyütmüşsünüz, çok sık sulamayın. Haftada bir sulama çok yeterlidir. |
|
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|