agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Orkide > Orkide Türleri
(https)




Beğeni Düzeni1807Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 26-11-2011, 21:20   #10
Ağaç Dostu
 
SerDag's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2009
Şehir: Ankara
Mesajlar: 342
Galeri: 7
Sayın asya lotus'a katılıyorum. Daldırma yapıp hava kabarcıkları bitene kadar bekleyin. Tüm harç ıslanacak. Kaldırın ve su aksın. Sonra tabağa koyun. Harçtaki nem tüm hafta yetecektir.
Nem ve su kabını unutun, kaloriferden uzaklaştırın. Orkide kalın yapraklı bir bitki ve sulu kapla nem sağlayacağım diye uğraşmayın. Bu tür işlemler küpeli gibi nem delisi çiçekler için faydalı.
Gübrenizi çok sık kullanmamanız gerekiyor. Ayda bir. Gübre dozunu fazla mı tutuyorsunuz? Beyaz kalıntı bırakmamalı. Sıvı gübreler suda erirler ve gözle görülür belirgin kalıntı bırakmazlar. Bu gübreyi vermeyi durdurun derim.
Vilmorin gübre, pekçok AVM'nin Bahçe bölümünde, Bauhaus gibi ev malzemeleri merkezlerinde, bazı Migros'ların çiçek bölümlerinde falan satılıyor. Kaliteli bir sıvı gübredir. Dozu arkasında yazar, kapağın yarısı 2 Litre suya dökülür.
Kökler bana kalorifer alevinden kuruyor gibi geliyor. Yapraklarda yumuşama yok değil mi? Göbekte kararma?


Düzenleyen SerDag : 29-03-2012 saat 22:01
SerDag Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:31.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2026, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2026