agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Orkide > Orkide Türleri
(https)

Beğeni Düzeni1807Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 31-10-2012, 16:33   #1
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 12-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fkopar Mesajı Göster
Aslında bende öyle bir şey var ama kök olduğunu sanmıyorum. Çiçek sapı diye beklediğim uzantı aşağı doğru yöneldi, yoksa dediğiniz gibi kök müdür acaba?
Ben fotografa baktigim zaman kok olarak dusunuyorum ama garantiye almak icin bitkinizin suanki halinin fotografini yuklemenizi oneririm

emin.sasani Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-11-2012, 12:31   #2
Ağaç Dostu

fkopar's Avatar

Giriş Tarihi: 11-05-2011
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi emin.sasani Mesajı Göster
Ben fotografa baktigim zaman kok olarak dusunuyorum ama garantiye almak icin bitkinizin suanki halinin fotografini yuklemenizi oneririm
Aşağıda resimlerini paylaştığım resimlerde kök mü yoksa çiçek sapı mı olduğuna karar veremediğim yerlere numara verdim. Sizce bunlar nedir? Cevabınız için şimdiden teşekkürler...

fkopar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-11-2012, 17:12   #3
Ağaç Dostu

Giriş Tarihi: 18-01-2010
Unhappy

Bakın çiçek sapı sanrım şöyle olmalı.Geçen sene almıştım bu orkideyi.İlk defa çiçeklerini göreceğim.Bu kış çok çiçekli geçecek anlaşılan

Eklenen Resimler

tarumok Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 12-11-2012, 19:36   #4
Ağaçsever

Giriş Tarihi: 12-07-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi fkopar Mesajı Göster
Aşağıda resimlerini paylaştığım resimlerde kök mü yoksa çiçek sapı mı olduğuna karar veremediğim yerlere numara verdim. Sizce bunlar nedir? Cevabınız için şimdiden teşekkürler...

Cevap vermekte gec kaldim kusura bakmayin. Bu olusumlarin hepsi kok ama cicek verme zamani yakindir ) ben baktigim tum orkidelerde sunu goxlemledim: cicekler dusuyor, iki yeni yaprak aciyor, yeni kok saliyor ve sonra cicek veriyor. Her orkidede bu siralama farkli olabilir ama benimkiler hep boyle oldu

emin.sasani Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-11-2012, 11:34   #5
Ağaç Dostu

dağçiçeği's Avatar

Giriş Tarihi: 17-07-2011
Alıntı:
Cevap vermekte gec kaldim kusura bakmayin. Bu olusumlarin hepsi kok ama cicek verme zamani yakindir ) ben baktigim tum orkidelerde sunu goxlemledim: cicekler dusuyor, iki yeni yaprak aciyor, yeni kok saliyor ve sonra cicek veriyor. Her orkidede bu siralama farkli olabilir ama benimkiler hep boyle oldu
Dediklerinize tamamıyla katılıyorum. İlk kez yetiştiriyorum ve çiçeğim söylediğiniz sıralamayla çiçek sapı oluşturuyor. İnşallah ikinci kez çiçeklerini görmek nasip olur.

dağçiçeği Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 22-11-2012, 14:35   #6
Ağaç Dostu

fkopar's Avatar

Giriş Tarihi: 11-05-2011
Alıntı:
Sayın hocam,
Cevabınızı yeni gördüm, çok teşekkür ediyorum. Dediğiniz gibi oldu, 4 orkideden 3'ünde çiçek sapı çıkmaya başladı bile

fkopar Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:19.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025