![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Öncelikle sizi uzun zamandır göremiyordum. Ve birşeylerden dolayı artık foruma girmediğinizi düşünmeye başlamıştım. Dönmenize kendi adıma çok sevindiğimi belirtmek isterim. Tekrar hoşgeldiniz, merhabalar. Yazdıklarınıza aynen katılıyorum. Tabikide iklim koşulları bölgelere göre değişik olduğundan sulamaya çok dikkat etmek gerekmekte ve ıslak bırakmamalıyız. Benim sadece söylemek istediğim, bazı insanlar ısrarla çiçeklere su değmemesi konusunda ısrarcı. Ben bunun üzerine o yazımı yazdım. Yine söylüyorum yazdıklarımın arkasındayım. Çiçeklere de aşırıya kaçmamak koşulu ile su deymesinin zararı olmaz. Ancak uygun koşulları sağlayabiliyorsak ve bunlara özen gösteriyorsak. SAYGILARIMLA. |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
. Zira tecrübeleriniz karşısında sadece önümü iliklerim. Gübreli su konusunda evet katılıyorum size. Ama benim okuduğum yerlerde ve muhabbet ettiğim kişiler bildiğimiz normal günlük sulama suyunu baz aldıklarını gördüm. Hocam sizin ne demek istediğimi anladığınızı sanıyorum... Sevgiyle kalın, SAYGILARIMLA. |
|
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| orkide, sulama |
|
|