agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Üretim, Bakım, Düzenleme, Temel Malzemeler > Organik Tarım
(https)




Beğeni Düzeni118Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 29-08-2010, 09:15   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 29-11-2009
Şehir: İstanbul - Gaziantep
Mesajlar: 1,194
Evde çeşitli malzeme, meyve ve diğer bitkilerle yapmış olduğum çeşitli fermente ürünler.

Soldan Sağa doğru:
1- Tütün yapraklarından, pestisit olarak,
2- Beyaz üzümler ezilerek, içecek olarak,
3- Çilek ve kiraz karışımı içecek olarak, süzlümüş halde,
4- Vişne ezilerek, içecek olarak,
5- Yonca, çimen ve bilumum otlar gübre olarak,
6- Tarladan toplanmış ham buğday, üzüm posası, yanmış yumurta kabuğu ve sirke gübre olarak,
7- Su kamışı gübre olarak,
8- Kırmızı üzüm, içecek amaçlı, henüz süzülmedi,
9- Kırmızı üzüm, içecek amaçlı, süzülmüş halde,
10- Büyük bidonda, arpa ezmesi, buğday ezmesi, orman toprağı, hayvan gübresi, sebze ve meyve artıkları, gübre olarak.


Name:  HPIM3205_1-crop-crop_2.jpg
Views: 13803
Size:  27.9 KB

nothing beğendi.
acemi_caylak Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 17-11-2010, 12:55   #2
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 30-11-2009
Şehir: antalya
Mesajlar: 17
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi acemi_caylak Mesajı Göster
Evde çeşitli malzeme, meyve ve diğer bitkilerle yapmış olduğum çeşitli fermente ürünler.

Soldan Sağa doğru:
1- Tütün yapraklarından, pestisit olarak,
2- Beyaz üzümler ezilerek, içecek olarak,
3- Çilek ve kiraz karışımı içecek olarak, süzlümüş halde,
4- Vişne ezilerek, içecek olarak,
5- Yonca, çimen ve bilumum otlar gübre olarak,
6- Tarladan toplanmış ham buğday, üzüm posası, yanmış yumurta kabuğu ve sirke gübre olarak,
7- Su kamışı gübre olarak,
8- Kırmızı üzüm, içecek amaçlı, henüz süzülmedi,
9- Kırmızı üzüm, içecek amaçlı, süzülmüş halde,
10- Büyük bidonda, arpa ezmesi, buğday ezmesi, orman toprağı, hayvan gübresi, sebze ve meyve artıkları, gübre olarak.


Eklenti 168265
emeğiniz ve ilginiz için sonsuz teşekkürler. ben 3dönüm serada salatalık yapıyorum
antalya/demrede gübre olarak yapılanları enzime dönüştürüp kullanabilirmiyiz.
ben sebze,meyve,bugday, pişmiş yumurta kabuğu,ekmek,biber sapları,mısır koyup 19ltrelik damacanada pekmezle enzim yapmaya çalısıyorum.ilk günden köpükler çıkmaya başladı iyice kapatım hava aldırmadan,akvaryum hortumuyladışarı gazın çıkmasını sağlıyorum su içine. ayrıca içine tesbih ağacı meyvesini ezip koydum bunu üstten ve alttan kullana bilirmiyim. bilgi verirseniz sonsuz minnettar olurum saygılar emeğinize.

ozay57 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 07:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025