agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni72Beğeniler
  • 5 Gönderen A_NOMAD
  • 9 Gönderen Jakin
  • 3 Gönderen sevgihoca
  • 4 Gönderen A_NOMAD
  • 5 Gönderen İsmail Kuzucu
  • 11 Gönderen A_NOMAD
  • 5 Gönderen Ozlem A
  • 5 Gönderen pınar59
  • 7 Gönderen Jakin
  • 4 Gönderen Jakin
  • 4 Gönderen pınar59
  • 2 Gönderen Sûz-i Dilârâ
  • 1 Gönderen hosseda
  • 1 Gönderen A_NOMAD
  • 3 Gönderen hosseda
  • 3 Gönderen Sûz-i Dilârâ

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 30-10-2016, 06:14   #12
Ağaç Dostu
 
Sûz-i Dilârâ's Avatar
 
Giriş Tarihi: 11-10-2007
Şehir: Tarsus
Mesajlar: 3,042
Galeri: 3
Hamarat, pratik zekâlı ev hanımlarına hep hayranlık duymuşumdur.

Ben ve çocuklar buğday ekmeği yiyoruz, eşim beyaz ekmeğinden vazgeçemiyor.

Tarsus belediyesi -sağolsunlar- belediye fırınlarında katkısız buğday, kepekli, yulaflı, çavdarlı, beyaz ekmek çıkarıyor.

Buğday ekmeği daha ertesi güne dağılmaya başladığı için artık üçüncü güne kalan ekmekleri kurutup parçalayıcıdan geçirip galeta unu yapıyorum. Köftelerde kullanıyorum.

Tepside kurumuş ekmekleri gören çocuklara kıtır kıtır oluşu cazip geldiği için çerez gibi gelip gidip yiyorlar

Bazen de bu kurutulmuş ekmekleri çorbalarına katıyorum, fırınlamaya gerek kalmıyor.

A_NOMAD ve Jakin beğendi.
Sûz-i Dilârâ Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025