agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni177Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 10-09-2013, 14:57   #1
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
Sinop'ta mutlaka mantı ve nokul.
Tadına bakmadan dönmeyin.

Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-09-2013, 15:23   #2
Ağaç Dostu
 
incirli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-06-2013
Şehir: İzmir /Ankara
Mesajlar: 672
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazaroğlu Mesajı Göster
Sinop'ta mutlaka mantı ve nokul.
Tadına bakmadan dönmeyin.
cevizli mantısı hakkaten güzel sinop'un
nokulu ben pek sevemedim

bu arada karadenize yolunuz düşerse
mutlaka mıhlama,kara lahana çorbası ve kara lahana sarmasını yemeden dönmeyin trabzon ve rizeden

incirli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-09-2013, 17:13   #3
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi incirli Mesajı Göster
cevizli mantısı hakkaten güzel sinop'un
nokulu ben pek sevemedim

bu arada karadenize yolunuz düşerse
mutlaka mıhlama,kara lahana çorbası ve kara lahana sarmasını yemeden dönmeyin trabzon ve rizeden
Nokulu güzel yapana rastlamamanıza üzüldüm.
Kıymalı ve cevizli iki çeşit pişirilir.

Benol Hazaroğlu Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-09-2013, 21:33   #4
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 10-12-2011
Şehir: Muğla /Dalaman
Mesajlar: 67
Edirneye yolunuz düşerse TAVACİĞER yemeden badem ezmesi almadan dönmeyiniz

kenan kırca Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 16-03-2018, 19:29   #5
Ağaç Dostu
 
Kozanli's Avatar
 
Giriş Tarihi: 13-09-2015
Şehir: Bursa/Emirsultan/Viyana
Mesajlar: 770
Bugün wiener schnitsel pişirin!
Ülke genelinde o kadar çok il,ilçe, köy, belde gezdim ki, neyi nerede yediğimi hatırlamıyorum.
Schnitselin ana yurdu Viyana, wiener schnitsel denir.
Yanında patates salatası ve kızartılmış pompirit biraz salatalık salatası oldukça doyurucu.
Mutlaka başka yerlerde de pişirilir, sunum tarzı Viyana da ki gibi olmuyor.
Türkiye'de son zamanlarda Restaurant'da yediğimiz yemek göz boyamaya dönük ve müsrüflükten başka bişey değil.
Bir tas çorba söylesen o kadar çok çeşit sunulmaktadır ki, hangisini yiyeceğini bilemiyorsun.

Eklenen Resimler
 
Kozanli Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 10-09-2013, 16:19   #6
Ağaç Dostu
 
betito's Avatar
 
Giriş Tarihi: 19-09-2005
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 756
Galeri: 29
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Benol Hazaroğlu Mesajı Göster
Sinop'ta mutlaka mantı ve nokul.
Tadına bakmadan dönmeyin.
Benol Hanım katlamayı ve kuyu kebabını unuttunuz

Sinop-Erfelek ilçesinde katlama yiyebilrsiniz ayrıca Ayancık ilçesinde kuyu kebabı da yiyebilirsiniz.


Karaman'da etli ekmek yemelisniz.

pria beğendi.
betito Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 10:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025