![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
|
Sinop'ta mutlaka mantı ve nokul. Tadına bakmadan dönmeyin. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-06-2013
Şehir: İzmir /Ankara
Mesajlar: 672
|
Alıntı:
nokulu ben pek sevemedim bu arada karadenize yolunuz düşerse mutlaka mıhlama,kara lahana çorbası ve kara lahana sarmasını yemeden dönmeyin trabzon ve rizeden ![]() |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 | |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2007
Şehir: Trabzon
Mesajlar: 1,913
|
Alıntı:
Kıymalı ve cevizli iki çeşit pişirilir. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 10-12-2011
Şehir: Muğla /Dalaman
Mesajlar: 67
|
Edirneye yolunuz düşerse TAVACİĞER yemeden badem ezmesi almadan dönmeyiniz |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-09-2015
Şehir: Bursa/Emirsultan/Viyana
Mesajlar: 770
|
Bugün wiener schnitsel pişirin! Ülke genelinde o kadar çok il,ilçe, köy, belde gezdim ki, neyi nerede yediğimi hatırlamıyorum. Schnitselin ana yurdu Viyana, wiener schnitsel denir. Yanında patates salatası ve kızartılmış pompirit biraz salatalık salatası oldukça doyurucu. Mutlaka başka yerlerde de pişirilir, sunum tarzı Viyana da ki gibi olmuyor. Türkiye'de son zamanlarda Restaurant'da yediğimiz yemek göz boyamaya dönük ve müsrüflükten başka bişey değil. Bir tas çorba söylesen o kadar çok çeşit sunulmaktadır ki, hangisini yiyeceğini bilemiyorsun. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() Sinop-Erfelek ilçesinde katlama yiyebilrsiniz ayrıca Ayancık ilçesinde kuyu kebabı da yiyebilirsiniz. Karaman'da etli ekmek yemelisniz. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|