agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni3323Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-04-2011, 00:13   #11
Ağaç Dostu
 
Sevgi Durul's Avatar
 
Giriş Tarihi: 02-08-2009
Şehir: Manisa Eskişehir
Mesajlar: 8,528
Galeri: 765
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Güler Mesajı Göster
Sevgili SDurul, İlk defa duyuyorum " Çakşırlı bulgur pilavı," nasıl bir şey, nasıl yapılıyor tarif verebilir misiniz başlıkta?
Sevgili Güler Hanım, bu mevsimde burada köylüler ormandan bir ot toplayıp getirip satıyorlar. Çok şifalı bir otmuş. Eşim hafta sonu almış, bugün pilavını yaptım.

Burada asıl çaşır diyorlar. Çaşırın a sı uzatılarak söyleniyor. Ben bunu ağaçlar.net'te sorarım, deyince eşim; burada öyle söylenildiğine bakma, asıl adı çakşır dedi. Fotoğrafını çektim, bu bitkinin adı nedir bölümünde sorup aslını öğrenecem.

Renkli makarnalarınız çok güzel görünüyor, ellerinize sağlık.

Sevgi Durul Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
menü, ne pişirsem


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:07.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025