![]() |
|
![]() |
#11 |
Moderatör
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
|
Köy tavuğu bulabilenler ne şanslı Sayın pınar59, ellerinize sağlık. Yapmışken tavuğu suyunda en az 2,5 -3 saat haşlamak lazım ki, kemiklerindeki kolajen suyuna geçsin. Dr. Yavuz Dizdar tarafından hücrelerimizi ve bağ dokularını güçlendirmek için öneriliyor. Biz en iyi ihtimalle organik tavuk bulabiliyoruz, o da 82 günde yetiştirilmiş. Bugün yemeğe davetliyiz ama dünkü menü şöyle idi. Fırında sarıkanat Ev yapımı pesto soslu mantarlı penne Buharda brokoli üzerine bol limon sarmısak zencefil ve zeytinyağı Turp, havuç, pancar, mor lahana, yabani roka ve marulla bol nar ekşili salata |
![]() |
![]() ![]() |
Etiketler |
menü, ne pişirsem |
|
|