agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni3323Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 23-01-2016, 17:11   #11
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Köy tavuğu bulabilenler ne şanslı Sayın pınar59, ellerinize sağlık. Yapmışken tavuğu suyunda en az 2,5 -3 saat haşlamak lazım ki, kemiklerindeki kolajen suyuna geçsin.

Dr. Yavuz Dizdar tarafından hücrelerimizi ve bağ dokularını güçlendirmek için öneriliyor. Biz en iyi ihtimalle organik tavuk bulabiliyoruz, o da 82 günde yetiştirilmiş.

Bugün yemeğe davetliyiz ama dünkü menü şöyle idi.

Fırında sarıkanat
Ev yapımı pesto soslu mantarlı penne
Buharda brokoli üzerine bol limon sarmısak zencefil ve zeytinyağı
Turp, havuç, pancar, mor lahana, yabani roka ve marulla bol nar ekşili salata

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
menü, ne pişirsem


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:45.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025