agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni3323Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-01-2015, 17:11   #11
Ağaç Dostu.
 
pria's Avatar
 
Giriş Tarihi: 06-08-2009
Şehir: Çanakkale
Mesajlar: 6,527
Eşim ''amma görgüsüz adamsın, böyle şeylerin fotoğrafı çekilir mi'' diye söylenirken çekiverdim bu akşam ki soframızı..
Bu akşam soframız baya bi zengin..Biz çok pahalı şeylerden yemekler yapmayı pek sevmeyiz..Hep az maliyetli olanları tercih ederiz..

Soframızı tavuk butlu tel şehriye çorbası, kereviz yemeği, her akşam olduğu gibi organik elma sirkesi ile yapılmış lahana turşusu ve çiğ kırmızı pancar ile peynir helvası süslüyor..

Kolaylık olsun diye yemek yerken sordum nasıl yaptığını..

Önce soğanla havuçları zeytinyağda öldürüyor..Sonra sıcak su ilave ederek kerevizleri ve portakal parçalarını 10 dakika kadar pişiriyor, sonra patatesleri koyuyor en son kapatmaya 5 dakika kala yine sıcak su ve kereviz yapraklarıyla ayvaları ilave ediyor..Bu yemekte salça kullanmıyor.

Bakınız..
Bizim tabak takımımız 25 yaşında..Çatal bıçak 39 yaşında..

Antika gibi hayatımız var yani )

Ben gideyim şu peynir helvasının başına..
Bu helvayı mutlaka deneyin derim..kilosu gariban işi 10 lira..Tekirdağ/Malkara yapımı..Felaket bol peynir var içinde..TAT-BAK'larda satılıyor..

Eklenen Resimler
  
pria Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
menü, ne pişirsem

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:27.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025