agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Mutfak - Diğerleri
(https)




Beğeni Düzeni4Beğeniler
  • 1 Gönderen Ayşe Özdil
  • 1 Gönderen Ayşe Özdil
  • 1 Gönderen Ayşe Özdil
  • 1 Gönderen Ayşe Özdil

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 31-08-2009, 08:00   #5
Ağaç Dostu
 
Ayşe Özdil's Avatar
 
Giriş Tarihi: 17-05-2007
Şehir: Ankara
Mesajlar: 198
Galeri: 5669
Yağlaç

Değirmencinin hediye ettiği undan ben de eve gelince yaptım ve sizinlerle paylaşmak istedim.

Yağlaç unu ve bire bir su , çok az tuz ilavesiyle iyice kaynatılarak pişirilecek. ( Ben suyunu çektikten sonra tahta kaşıkla epeyce çevirdim tencerenin içinde.) Üzerine tereyağ yakılıp gezdirilecek..

Oldukça lezzetli, basit bir yiyecek.

Bu arada değirmenci aslının Ordu dan geldiğini , Orduluların bu yiyeceği bildiğini söyledi...

Eklenen Resimler
 
ayazkentli beğendi.

Düzenleyen Ayşe Özdil : 01-09-2009 saat 07:49 Neden: İmla Hatası
Ayşe Özdil Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 15:50.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025