![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-03-2007
|
çiçeklerimizin yerlerini değiştirmememiz gerektiğini okudum. Peki çeliklerimizin yerlerini değiştirmekte bir mahsur var mı? Mesela şuan benim çalışma masama akşam güneşi vuruyor. çeliklerimi bulunduğu yerden alıp buraya koydum. bunun gibi zırt bırt yer değiştirmek çeliklerimin zararınamıdır ? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 26-02-2007
|
Ne zaman çiçek açacak?
Benim Mum çiçeğimin boyu bir metreye yakın, acaba ne zaman çiçek açacaklar bilen var mı?Hangitip besinler veriyorsunuz?KİİİRMİZİİİ maşallah.Ben de ant. ama benimki hala çiçeksiz. |
|
|
|
|
|
#3 | ||
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Çünkü, ben kendi çeliklerimi köklenmek üzere iyi içme suyunda bekletirken, ofisimde habire ışığın vurduğu pencereye yakında, ışığı doğrudan almayacağı, ama aydınlık noktalara sürükleyip duruyordum. Düşünsenize bir; dört yanı pencereler ile çevrili bir plaza katında, elinde yarılarına kadar su doldurulmuş, kesik, tepelerinden iki yaprakçık çıkan yarım litrelik pet şişeler ile oradan oraya dolaşan bir müfettiş. Ne garip değil mi? Ona rağmen, forumun önceki sayfalarında da görebileceğiniz gibi, canavar gibi köklendiler benim çeliklerim... O yüzden, bence, endişeye mahal yok; devam... Alıntı:
Şaka şaka... Bunu kim bilebilir ki? ![]() |
||
|
|
|
|
|
#4 |
|
Çiçeksever
Giriş Tarihi: 13-12-2006
|
Mum çiçeği
Arkadaşlar, 1-2 sera ya ve koçtaşa baktım ama mum çiçeğine rastlayamadım. Elinde olan bir arakadaştan çelik edinebilirmiyim. Bende, başka istediği bir çiçekten kendisine çelik verebilirim. Lütfeeeeeeennnnn |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hoya, mum çiçeği |
|
|