![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
ful sokağı
mum çiçeğinden sözederek konunun açılmasına neden olan "ful sokağı"na teşekkür etmek istiyorum. ayrıca konuya cevap verirken sellukadan sözeden Mine hanıma.. hayatın anlamını görmek için bir tohum tanesi yeterli |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaçsever
|
mum çiçeğinden sözederek konunun açılmasına neden olan "ful sokağı"na teşekkür etmek istiyorum. ayrıca konuya cevap verirken sellukadan sözeden Mine hanıma.. Ayrıca bana çelikleri gönderen Mehmet Bey'e, sonsuz desteği için Mine Hanım'a bir kere daha, ayrıca beni az önce çok güldüren Malina'ya ( ) ve bu sitenin tüm emektarlarına...Düzenleyen soztekin : 15-01-2010 saat 21:04 Neden: temizlik |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Kaybettik, Allah rahmet eylesin
|
Alıntı:
öyleyse heryerimiz mum çiçeği dolu.. boşuna mı mum çiçeği kardeşliği kurduk.. hatta bende köklenmeye başlayan iki dal var |
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 07-07-2006
|
merhaba mehmet bey ben eskişehirden arzu26 elinizde hala mum çiçeği varsa bende istiyorum lütfen |
|
|
|
|
|
#6 |
|
agaclar.net
|
![]() Hoya calycina Schlechter From New Guinea ![]() Hoya loyceandrewiana Green Easy to grow, leaves can reach 8-10 inches across ![]() Hoya erythrostemma Kerr From Thailand, Malayasia, and Sumatra ![]() Hoya incrassata Warburg From the Philippines ![]() Hoya cinnamomifolia var. purpureofusca Kloppenburg From Java. Easy to grow and flower ![]() Hoya bordenii Schlechter ![]() Hoya sp. From Kuching Borneo Bir kısmını kopyaladım... kaynak:http://www.international-hoya.org/gallery.html |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hoya, mum çiçeği |
|
|