![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Sebahattin Sargın
Merhaba Arkadaşlar; Geçen gün dayımlara ziyarete gitmiştim. Balkonda bir köşeye atılmış, yalnız kalmış yaşlı bir mum çiçeği buldum. Hemen bunu alabilirmiyim dedim, onlarda "sana vericektik zaten" dediler ![]() Şimdi bu teyzemiz biraz hasta sanırım, iyi bakılmamış. Fotoğraflarını yayınlıyorum. Neler yapabiliriz bu teyzemiz için ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gövdesi artık odunsu olmuş, 3 yerden yayılmış. Bu güzelimizi nasıl sağlıklı bir hale getirebiliriz? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-07-2007
|
Sebocuğum merhaba, mum çiçeğin hayırlı olsun, ilkin'in dediği gibi hiçte fena görünmüyor. Önce yanmış, kurumuş,lekeli yaprakları kes at, kalan yaprakları yumuşak bir bezle sil ve ayağa kaldır bakalım. Hemen saksıyı değiştirme sağlıklı görünüyor. Bu arada çiçekleri rahat bıraktığınız zaman onlar kendilerini nasıl iyi bakıyor görün, bir kenara atılmış çiçegi görün. Sebo biz toplantıya katılamadık bu nedenle emanetin gecikecek, sen de ben de bursaya gelen kollayalımve soralım. İçten sevgilerimizle. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 |
Ağaç Dostu
|
Bende toplantıya katılamadım Mucip Beyciğim ![]() ![]() Yardımlarınız için çok teşekkür ederim, iyi ki bizim yanımızdasınız ![]() Sevgilerimle ![]() Düzenleyen Sebahattin Sargın : 05-12-2007 saat 15:33 |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
İşte bunlarda benim mum çiçeklerim; ![]() Bunu çelikten yetiştirdim, hızlı bir şekilde büyüyor... ![]() Bununda eski fotoğrafları üst mesajlarda var, kendi toparladı hızlı bir şekilde... Ama çiçek hala yok... Birinci resimdeki çelikten yetiştirdiğim mum çiçeği tüm gün güneş alan bir camın önünde, uzun süredir su vermiyorum ve yapraklarını her gün fıs fıs ile nemlendiriyorum.... İkinci resimdeki mum çiçeği ise bana gelmeden önce çiçek açmış. Bana geleli neredeyse 7/8 ay oldu ama hala çiçek yok. Odanın içinde, bir süredir su verilmedi ve fıs fıs ile her gün yaprakları nemlendiriliyor.... Durumları budur arkadaşlar, inşallah çiçeklerini görürüm... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
|
|