agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Evdeki Bitkilerimiz (Salon, balkon, teras) > Mum çiçeği (Hoya)
(https)




Beğeni Düzeni3239Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-05-2018, 11:26   #11
Ağaç Dostu
 
Muda's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2013
Şehir: Afyonkarahisar
Mesajlar: 3,816
Galeri: 8
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi EAkpınar Mesajı Göster
Eklenti 555195


26/05/2015 de paylaşmışım bu fotoğrafı. Son hali de aşağıdaki gibi .3 yıl olmuş ancak hala çiçeğini göremedim. Dayanamadım bu hafta toprağını da değiştirdim. içine maydanozda koydum Eee ne zaman çiçeklerini görürüz.
Biraz da güneş görmesi gerekiyor. Bende öğleden sonra güneşi görürdü. Çok güzel çiçek açardı. Saksısını büyütüp içeri aldıktan sonra çok fazla büyüdü. Ancak çiçek açmadı. Güneş görenin yaprakları daha kalın ve açık renk oluyor. Almayanlar ise ince ve daha koyu renk yapraklar sahip. Hemen dışarıya veya güneşe de koymayın. Yaprakları yanıyor.

Fatih_Soydemir'in çiçeğinin durumunu öğrenirseniz iyi olur. Üst taraftan güneş gelmese de yanlardan güneş ve hava aldığı çok açık.

Muda Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
hoya, mum çiçeği


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 00:00.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025