![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Arkadaşım, verdiğin bilgiler için teşekkür ederim. İlk iş olarak sabahtan akşama kadar aydınlık olan ve öğlen güneşinin birazını çalan oturma odasına alacağız onu. Toprağı değiştirip, yanmış hayvan gübresiyle karıştırılmış toprağa (saksı aynı kalacak) ekeceğiz. İplerle sarılmasını sağlayacağız. iki sulama arasında kuruması için biraz bekleyeceğiz. Kireçsiz suyla sulayacağız.. Selamlar |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 01-03-2007
|
Alıntı:
sizde komşunuzdan bu çiçegin çeliginden alıp kökleştirdikten sonra bir saksıya sitilleyin sizin evinizdede olsun çünkü komşunuzun mum çiçegi açtıktan sonra o kadar çok hoşunuza gidecekki komşunuza sıkça gitmek zorunda kalacaksınız bence bunun içinde sizde mum çiçegi edininki her zaman kendi evinizdede o muhteşem kokuyu cigerlerinize teneffüs ediniz..SAYGILAR..![]() |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Teşekkür ederim arkadaşım, ilk işim o oldu evde 2 tane çalik suda bekliyor.Saygılar. Düzenleyen Penelophe : 13-05-2007 saat 19:04 Neden: imla hatası |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 06-05-2007
|
bunlar pamuklu bit mi? unlu bit mi? yoksa toz mu?
Merhabalar, Efenim; hafta sonu papatyam'a ulaştırdığım çelikte, unlu (pamuklu) bit olduğunu söyledi papatyam. sözkonusu şey, mumçiçeğimin özellikle saplarında kümelenmiş beyaz, pamuğumsu toz kütleleri olması yer yer gruplanmış vaziyette (köftelik bulgur iriliğinde yaklaşık) Ama ben bildim bileli bunlar bizim çiçekte, ve ben bunları, aynı çiçeğin bal salgılaması gibi, çiçeğin salgıladığı bir çeşit toz olarak düşünüyordum şimdiye kadar. Ve çiçeğimizde hiç bir olumsuz etkisini görmedik şimdiye kadar. Ekte bir resim çekmeye çalıştım bilgilendirmek adına. Ne dersiniz arkadaşlar? Korkulacak bir şey mi bu? Dediğim gibi yıllardır var bunlardan çiçekte.. selamlar, teşekkürler.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
P.S. Bendeki çelik ufaktan köklenmeye başladı, darısı kardeşlerinin başına. |
|