![]() |
|
|
|
#1051 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Benimkide canlanmaya başladı.***. |
|
|
|
|
|
#1055 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
******* çok neşeli görünüyor (çok sevdim bu cümleyi). Umarım bizimki de (sahipleniverdim komşumun çiçeğini) rn kısa sürede böyle neşelenir ![]() Çok sağlıklı ve parlak görünüyor. Çiçeklerinide görürüz umarım. Saygılar. |
|
|
|
|
|
|
#1057 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1062 |
|
Ağaç Dostu
|
Bende 2 tane çelik var ama çok acemi olduğum için doğru yerden mi çelik aldım bilemiyorum. Zaten çok solgun duruyorlar ama dirilir de kökleşirlerse ben gönderebilirim ![]() |
|
|
|
|
|
#1064 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#1066 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Sakin olun Sevgili Ephesos.. Ne yapabiliriz bir bakalım, hatta size tutmuş bir Mum Çiçeği bulmaya çalışalım.. Yarın pazara gideceğim. Bir bakarım, varsa ve ucuz olursa alırım. Olmazsa başka çare buluruz.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1068 |
|
Ağaç Dostu
|
Çok üzüldüm kaybettiğini okuyunca.. Merak etme senin de bir Mum Çiçeğin olur.. (Minnettar kalman da çok hoşuma gider belli mi olur yarın öbürgün kimsede olmayan bir çiçeğin olur da ilk sırayı ben alırım )Düzenleyen hfz : 16-07-2007 saat 20:26 |
|
|
|
|
|
#1078 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bulsam da bulmasam da Pazartesi günü kargoya vereceğim çiçeğini. Yarın vermiyorum araya Pazar girdiğinden ne olur ne olmaz.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#1080 |
|
Ağaç Dostu
|
Alırsan o kadar çiçek! Zor zaptettik vallahi Adacığım ile seni! Çocuklar bile yapmaz yaptığını! Her gördüğüne isterim diye! Bir daha götürmeyiz vallahi! Hıııımmmmm! ( Ah burada parmak sallayabilseydim sana ne güzel olurdu. )Düzenleyen hfz : 16-07-2007 saat 20:28 |
|
|
|
![]() |
| Etiketler |
| hoya, mum çiçeği |
|
|