![]() |
|
|
![]() |
#1 |
agaclar.net
|
Eğer bu çelikler biraz daha uzun süre ışık görse kökler fotosentez yapmaya başlar ve yeşerir, fonksiyonlarını kaybederdi. Levent Bey'in çelikleri acil olarak toprağa geçirilmeli yoksa kökler daha fazla büyür ve dikim sırasında kırılır, yaralanır. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
Acill Durummmm !!! Biraz da YARDIMMMM ?? ?
Mine Hn, Uyarı için çok teşekkür ederim. Bu haftasonu acilen toprağa alayım o zaman. Lakin ilgili olan arkadaşlardan bir ricam olacak. Mine Hn'ın daha önceki mesajlarındaki tarifi şöyle idi: "Harç için kompost ve torfu karıştırın perlit veya pomza ilave edin. Karışımı 1 lt suya 0,25 çay kaşığı limon tuzu katarak sulayınız. Saksınızı bekletiniz. Harç suyu çekince ertesi gün dikim yapınız" Torfum var. Kompostu nerelerden bulabirim? Satılır mı? Ya da herhangi bir arkadaştan küçük bir miktar temin edebilir miyim? Bir de, torf ve kompost hangi oranda karıştırılırsa en süperr olur?? ![]() Saygılarımla... kompostu |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 29-11-2006
|
mum çiçeğinden bende istiyorum,arkadaş ilk sayfada resimler vermiş ama açamadım bilgisayarda... Ben bu siteyi çok sevdim ya,arkadaşlarla dandik bilgisayarımıza bağlantı kurdurabilirsek(tamamen duygusal ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#6 |
Ağaç Dostu
|
Teşekkürler Mine Hn, Biofarm markayı not aldım, tamamdır. Ancak sevgili Ateş Bey, sanırım bugün bana Osmanlı çileği fideleri ile birlikte bir miktar da kompost yollayacakmış (mesaj attı). Forumdaki paylaşım insanı mutlu kılıyor. Bugünün dünyasında hasret kalınan duygular bunlar. Hepinize tekrar sevgi ve saygılarımla... |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#7 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 23-07-2006
|
Bu sitenin üstüne başka bir site tanımam.. En büyük site bizim site |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#14 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2006
|
Benim çiçekte tuttu.Yeni bir filizde çıkarıyor...ama 5 yılda anca açar denince hevesim kaçtı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#15 |
Ağaç Dostu
|
Arkadaşlar benim geçen hafta çeliklerini alıp suya koyduğum mum çiçekleri minicik kök vermiş. ![]() Yaşasın bir çiçeğin daha doğumuna tanık oluyorum. ![]() Bu eller boşa çalışmıyor. Bak nasıl da hemen kök verdiler ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#16 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-09-2006
|
Benim çiçekte tuttu.Yeni bir filizde çıkarıyor...ama 5 yılda anca açar denince hevesim kaçtı.. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#18 |
Ağaç Dostu
|
arkadaşlar ben çeliği dikeli neredeyse 1 ayı geçti herhangi bir yerinden filiz felan çıkmadı aynen diktiğim gibi 2 yaprak duruyor bu ,ne zaman filiz çekecek biri bana söylesin hr sabah kontrol ediyorum seviyorum tık yok çiçekte: ) |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#20 |
Ağaç Dostu
|
Evimde 4-5 yıl önce mum çiçeği diye pazardan aldığım bir bitki var.yaprak ve dalları aynı mum çiçeği,sarılıcı .ama çiçekleri:başak değil,tek tek açıyor,rengikahverengi,sarı çizgili şekli etoburların çiçeklerine benziyor.kokusu yok Yazın bırakıp gidiyorum aylarca susuz kalıyor,zavallı genede çiçek açıyor.ne olduğunu mine hanıma sorsakmı? Düzenleyen Ferda Ülkümen : 13-12-2006 saat 22:04 Neden: eksik |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Etiketler |
hoya, mum çiçeği |
Konu Araçları | |
Mod Seç | |
|
|