![]() |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
bu siteyi çok sevıyorum ancak bu syafayı yeni fark ettım hiçte bilğim yoktu okuyunca bir seyler kafamızda canlandı bahçede duran kütüklre aşılama yapıcam bu mantar hazır aldıgımız mantara göre lezzeti ve tükatimi nasıl acaba.. Hasadın tadına varabildikmi..... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Bugün keresteciler el birliği yapmış gibi kapalıydı. Kütük bulamadık. |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 13-01-2010
|
Alıntı:
bende cok sevıyorum hafıf ve lezzetlı oluyor et türüne pek düşkün değilim bu sevdaya kapılınca insan ister istemez damak dadına yakın istiyor fazla degıl üç ay önce on ton kavak agacını sattık kütüklerin capı 80-100 cm ıdı bu sayfayı geç farkettım öyle bir hazineydiki anlatamam gür ve dümdüz kavakalr bedava gitti..... Kök sayısı olarak en az 25 adet vardı oldukçada tonajlı idi şimdi okudukça bu kavakalr aklıma geliyor ne hazineyi kaybetmişiz belkıde bu kadar kavakla ticaretine bile başalyabilirmişiz demekki neyse olan oldu artık elımde kalan kök bölgesine ve egri bügrü kütüklere aşılama yapıcam.... Bu mevsimi kaçırmamam gerekıyor netten 200 gr 20 tl ye sipariş verdim artık kargoyu bekler oldum..... Tadına kakmak için ise bir iki ay beklicez..... Ooffff oooof bu site bana ne delilikler yaptırıyor..... |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Ağaç Dostu.
Giriş Tarihi: 21-04-2008
|
Alıntı:
Mantarınızı biraz daha büyütebilirdiniz. Bir delikten çıkan mantar 250 gr ile 1000gr ma kadar büyüye biliyor. |
|
|
|
|
![]() |
|
|