![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 25-06-2011
|
@longisland Daha önce dediğim gibi kavanozları kesinlikle açmamanız gerekiyor. Açarsanız kontamine olurlar. Sizin kavanozlara ne yazık ki yeşil küf bulaşmış gibi duruyor. O beyazlar bir süre sonra yeşile dönüşecek. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-01-2015
|
@suplilumas Daha önce dediğim gibi kavanozları kesinlikle açmamanız gerekiyor. Açarsanız kontamine olurlar. Sizin kavanozlara ne yazık ki yeşil küf bulaşmış gibi duruyor. O beyazlar bir süre sonra yeşile dönüşecek.[/QUOTE] umarım öyle talihsiz 1 deneyim yaşamam çok emek verdim çünkü birde kavanozların üzerindeki folyoya iğneyi sterilize ettikten sonra delik açtım havalandırılması için başka ne yapabilirim yine aynı şekilde yapıp kavanozun kapağını taksam hava girmez **** folyoları deldikten sonra pamukmu tıkasam acaba suplilumas?Buarada resimde kötü çıkmış olabilir ama şu an için yeşilleşen küfleşmeye yüz tutan hiç bir şey görünmüyor. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Yeni Üye
Giriş Tarihi: 04-01-2015
|
@suplilumas Saklama kabındada çay posası denemesi yapıyorum gittikçe beyazlaşmaya başladı bu keki ne zaman çıkarmalıyım her yer tamamıyle bembeyaz olduktan sonramı ? Cevaplarsan sevinirim. |
|
|
|
![]() |
| Konu Araçları | |
| Mod Seç | |
|
|