![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 20-02-2013
|
Alıntı:
merak ettim şimdi nasıl bişey bir an önce yüklerseniz bende alıp denemek isterim sabırsızlıkla bekliyorum ![]() mantarlara dalıp bizi de bilgisiz bırakmayın sakın ![]() |
|
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaçsever
Giriş Tarihi: 13-04-2012
|
Alıntı:
üzgünüm ama her gün fotoğrafını çekicem .Kabloyu bulunca toplu atarım artık.Siz o zamana kadar almış olursunuz kesin. |
|
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Ağaçsever
|
Alıntı:
![]() ses çıkmayınca bende dedim mantara daldınız inceliyorsunuz artık ![]() kiti merak ediyorum aslında nasıl olduğunu ona göre alacam ***. kendimde denicem ama miselller kilo olarak çok satılıyo en az 8 kiloluk buldum o da 75 tl diyor artı kargo ücreti ne kadar bilinmez tabi. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Ağaçsever
|
Kargo yine aynıydı 12 lira. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Ağaçsever
|
oooooooo mantara bak ![]() yandan da görebilsek ii olurdu tepeden çıkmış ve anlaşılan yazılardan da belli koparılmış bile ![]() hayırlı olsn güle güle büyütün ![]() |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Ağaçsever
|
Gün gün çektiğim fotoğraflar |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Ağaçsever
|
fotolara bakacam diye yemek yiyemedim artık mantardan verirsiniz ![]() 15 lira demek bi tanesi az görünüyor birde neden tepesinden çıkmış altta misel yok mu acaba **** delik mi yok çıkması için ama geçen bi video izlemiştim yine tepesinden çıkmıştı anlamış değilim ![]() |
|
|
|
![]() |
|
|