agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Bitki Dünyası > Mantar
(https)




Beğeni Düzeni40Beğeniler
  • 11 Gönderen şenol dalkıran
  • 7 Gönderen şenol dalkıran
  • 6 Gönderen şenol dalkıran
  • 1 Gönderen şenol dalkıran
  • 3 Gönderen şenol dalkıran
  • 3 Gönderen şenol dalkıran
  • 3 Gönderen şenol dalkıran
  • 1 Gönderen syuksek
  • 1 Gönderen kaknus
  • 2 Gönderen eylülbelde
  • 2 Gönderen eylülbelde

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 09-10-2012, 20:23   #7
Ağaç Dostu
 
çiftçi5234's Avatar
 
Giriş Tarihi: 29-01-2011
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 390
3. mesajın son resmindeki yenmiyor sanırsam.Bu tür mantarları kavurabilir, tuzlayıp turşu yapabilirsiniz.Bir tarifde ben vereyim ;


Mantarları ikiye bölüp tereyağda biraz kavuruyoruz (hafif ölsün) O sırada ateşten alınmak üzere olan bulgur pilavımıza ekliyoruz.Pilavla beraber biraz daha pişirip demlenmeye bırakıyoruz..Sonrası malûm, ziyadesiyle afiyet oluyor

çiftçi5234 Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:59.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025