![]() |
Çok geçmiş olsun tekrar Hiracım. Ben de katılıyorum, yumurtaları Bıdık'ın kırabileceğine. Bizim erkek sultan da yapıyor aynısını, Allahtan dişinin anne olma isteği Çınar kadar değil de saldırı gerçekleşmiyor. O nedenle ben bu tabloyla karşılaşmamıştım hiç. Kıyamam Çınar'a, ben de şu an onun psikolojisinde olduğum için direkt empati yaptım. Bebeğime zarar verecek herkesi parçalayabilirim yani. Ayrı kalmaları ikisi için de iyi sanırım şu durumda. İkisinin de iyi olduğuna sevindim. Sen yine de elinden gelen ortamı sağladın onlara, için rahat etmeli bence. Anlaşmaları kadar anlaşamamaları da doğal bir durum. Nice kuş evlerde yalnız yaşayıp bir eş istemiyle ölüyor. Sen Çınar'a başka kuşların erişemediği imkanları sağladın. Çınar senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı. Sevgiler canım.
|
Yüreğime su serptin gokce :) Şuan ikiside iyi. Yemlerini sularını verdim, kayınvalideme geldim.
|
Alıntı:
Çınarcığın hiç sağlam yumurtası kalmadı mı? Annelik duygusu çok kuvvetli yavru büyütmek istiyor güzel kız |
Alıntı:
|
2 Eklenti(ler)
Bunlar az önceki fotograflar.
Elma, irmik, yumurta ve bisküvi. |
Şimdi mesaj tarihlerini bi gözden geçirdimde, bizim yumurtalar boş galiba arkadaşlar? Yanlışım yoksa ilk yumurta 1 haziran, 2. İse 5 temmuz tarihli. Son yumurtanın üzerine 25 gün geçmiş. Şu zamana kadar çıkmış olmaları lazımdı? Tabii kırılan ve çatlayan yumurtalar öncekilermi yoksa sonrakilermi bilemiyorum.
|
1 Eklenti(ler)
2 saat önce eşimle birlikte Hacı Bayram-ı Veliye gitmek için niyetlendik.Hemen atlayıp eşimin kurumuna gittim taksiden iner inmez bu yavruyu farkettim .Eşime gösterdim hemen onu alıp doğru evin yolunu tutuk. Gözü ve başı yaralı yaşar mı bilmiyorum yıkadım kurutum suyunu yemini verdim .Ama yazık hiç kıpırdamıyor iyileşirse onu doğal yaşamına bırakacağız iyileşir mi ki ya da ne yapmalıyım iyileşmesi için?:(
|
1 Eklenti(ler)
Bu da yaralı olan gözü
|
Güvercin sanki yaralı yavrucak?
Gözü önemli derecede yaralıysa mümkünse bir veterinere gösterin diyeceğim. |
Güvercin sayfası olduğunu bilmiyordum.Onun için buraya yazdım en uygun sayfa bu diye kusura bakmayın
|
Kusur değil canım ne kusuru. Ben de zor buldum valla :)
Sadece orada belki faydalanabileceğin bilgiler bulabilirsin diye düşündüm... |
Alıntı:
|
Sevgili Emineyyüp sanırım güvercin daha yavru. Çok iyi etmişsiniz almakla isterseniz mümkün ise bir veterinere götürün. İnşallah iyileştirip, uçtuğunu görürsünüz...
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Hayırlı olsun sevgili Hira:p
|
Alıntı:
|
Teşekkür ederim Emineyyüp :)
Jakin, teşekkür ederim :) Şu an anne yaklaştırmıyor ve yuvadan çıkmıyor :) Fotograf çekmek yasak, görüntü vermiyorlar :) Zaten şu aşamada benimde kafese pek yaklaşmamam lazımmış. Rahatsız etmemek icin. |
Haydi gözün aydın Hira ablam, bütün süreci sessizce takip ediyordum, ben de mutlu oldum vallahi ;) inşallah sağlıklı, sıhhatli büyür yavrumuz :D
|
Hira hanim anane olmussunuz Tebrikler yavru kusunuzu Güle güle büyütün :-)
|
Çokk kücük buu :) vık vık edip duruyor Allah'ım napcam benn :) Kursağı şişikse karnı doymuştur yazıyor, baktım Çınar doyurmuş galiba :) Uuu babasına benzeyecek bu, çok geveze :o
|
Sevgili hira gözünüz aydın. Dört gözle güzel haberleri bekliyordum inanın çok sevindim. Çınarcık sonunda anne oldu :)
|
Alıntı:
|
Bu güzel habere ben de çok sevindim:p
Adını sakız mı koysak -bana ne oluyorsa sahiplendim buralardan-:) |
Gözünüz aydın Sevgili hira, inşallah sağlıklı bir şekilde büyür yavrucak(lar). Tek bir tane mi acaba, başka sağlam yumurta kalmış mıdır?
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
1 Eklenti(ler)
Tutamadım kendimi :o
|
Alıntı:
|
Alıntı:
|
Forum saati Türkiye saatine göredir.
GMT +2. Şu an saat: 16:46. (Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.) |
Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025