agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Evcil Hayvanlar > Kuşlarımız
(https)

Beğeni Düzeni2301Beğeniler

Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 25-04-2015, 09:42   #1
Ağaç Dostu

hira's Avatar

Giriş Tarihi: 04-06-2012
Arkadaşlar az evvel nasıl bir şok yaşadıgımı anlatamam, Çınar'dan gelen tuhaf sesler üzerlne kafese doğru yaşlaştıgımda kafesin dibine inip tuhaf hareketler yaptığını gördüm. Hastalanmış ve ölecek korkusuyla ağlamaya başlamıştım ki ne göreyim! Çınar yumurtladı. Şimdi ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.

hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 25-04-2015, 10:11   #2
Ağaç Dostu

Milla's Avatar

Giriş Tarihi: 09-12-2013
Sevgili hira,
Çok sevindim gözünüz aydın. Yuvalık takmamış mıydınız ki kafesin dibine yumurtladı. Yoksa Çınar eşi olmayan bir kuş mu?

Milla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 30-04-2015, 12:00   #3
Ağaç Dostu

gokcegokce's Avatar

Giriş Tarihi: 05-03-2012
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi hira Mesajı Göster
Arkadaşlar az evvel nasıl bir şok yaşadıgımı anlatamam, Çınar'dan gelen tuhaf sesler üzerlne kafese doğru yaşlaştıgımda kafesin dibine inip tuhaf hareketler yaptığını gördüm. Hastalanmış ve ölecek korkusuyla ağlamaya başlamıştım ki ne göreyim! Çınar yumurtladı. Şimdi ne yapacagımı bilmiyorum yardımcı olurmusunuz.
İlahi Hira Ben demiştim ama sana bu durumun olabileceğini. Bir damat alsan şimdiye kadar bir sürü yavru sevmiştin. Bizim Zilli Eşimin işyerinden bir arkadaşının kuşu ile eş oldu. Benim Çaki de annemin Mavişi ile. Çaki ile Mavişte bişi yok ama Zilli ile Tarçın yumurtadan çıkan yavrularını besleme telaşındalar. Ayrıca yumurtayı kırma ve yeme doğal bir davranıştır kuşlarda. Daha önce de söylendiği gibi kaybettiği kalsiyum ve vitaminleri geri kazanmak için yapıyorlar. Genelde de boş yumurtaları kırarlar. Yapman gereken ona güzel bir yumurta haşlamak ve ikram etmek. Bir de onun gönlünü çalan damadı da buldun mu Çınardan mutlusu olmaz herhalde.

gokcegokce Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık

Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 22:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)

Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025