![]() |
|
|
|
|
|
#1 |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 12-07-2013
|
Sevgili loveforlife muhabbet kuşunuza kocaman maşallah. Benim annemin de iki tane muhabbet kuşu vardı senelerdir bir kelime konuşmadılar. Belki de bir iki kelime demiştir de biz anlamadık. Konuştuklarını ilk defa sizden duymuştum. |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 04-06-2012
|
Alıntı:
konuşmuyormuş ![]() Loveforlife'ciğim, senin Paşa benden çok konuşuyor anlaşılan Çınar 2 kelime söylese bana yetecek... Öğretebilirsem ne mutlu bana. Sn.TCM, yukarıda fotoğrafta gördüğünüz kuştan bahsediyorum, yani yeterince küçük. eve geleli bir ay bile olmadı, alırken 3 haftalık demişti adam. yani eğitebileceğim bir kuş sanırım. Yabanide sayılmaz, ele gelmeye alıştı, dünde kafesin kapısını açık bırakıp yanından uzaklaştığımda kafesten çıktı. Alışacak diye umut ediyorum. |
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Ağaç Dostu
|
Bu arada Paşa'nın eşi de var Fıstık Hanım... Yani eşi olan kuşların konuşmayı bırakacağı tezine inanmıyorum ben. Sadece ne yaparsa Fıstık'ın da yanında olmasını istiyor. Kafesin kapısı açık olsa bile Fıstık uçmazsa o da uçmak istemiyor örneğin... Ben Paşa'yı ilk aldığımda yemliklere hiç yem koymadım. Elime yem koyarak elden yedirmeye alıştırdım kısa sürede. Sonrasında da devamı geldi zaten... |
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 20-09-2013
|
Alıntı:
|