![]() |
|
|
![]() |
#1 |
Ağaç Dostu
|
Ben de daha önce bu başlığı ve konuyu farketmediğim için üzüldüm, belki işe yarardı. Ama bundan sonrası için belki bir işe yarar diyerek teselli bulmaya çalışmalı. İşe yarayıp yaramadığını ya da daha farklı çözüm uygulayanların farklı forumlardaki yazışmalarına ya da tecrübelerini aktardıkları bilgilerine ulaşırsam yine buradaki sayfaya aktarırım seve seve. Bilenler olsa ya da bu yöntemi benim gibi okuyan olsa muhakkak paylaşırlardı. Her gün birşeyler öğreniyoruz işte ama erken ama geç. Üzülmeyiniz, bu durum doğanın kanunu maalesef. |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2 |
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 09-05-2012
|
Teşekkür ediyorum Kelebek. Ben de artık bu yuvayı buradan kaldırayım ve yuva yapmalarını engelleyim diye düşünüyor idim artık. Tamam kelebek ile birlik olayım yuvayı kaldırmayayım, artık sahte yuva, tavuk yumurtası bir kez daha deneyeyim ki 2-3 gündür de bakıp bakıp duruyorum onlara sanki miyadları dolmuş gibi geliyordu bana. Bilseem tavuk yumurtası anında koyar idim. ![]() |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3 |
Ağaç Dostu
|
kelebek peki siz sahte yuva ve tavuk yumurtası nereden edindiniz bu bilgiyi, ben de bakayım oraya? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4 | |
Ağaç Dostu
|
Alıntı:
Üstteki adresteki forum sayfasında okudum. Kargaların güvercinlerinin yumurtalarını yediklerinden muzdarip olan kişilerin forum yazışmalarındaki öneriler bu sahte yuva ve tavuk yumurtası üzerine idi. |
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5 |
Ağaç Dostu
|
Hmm kelebek ben anlamam ki o yazılardan. Artık siz okuyun okuyun bana tercüme edin lütfeen. O halde ben kelebek e güvenim o yuvayı bozmuyorum, bir kez daha kelebek ile deneyelim diyorum. Kabul mü? |
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
|
|