agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Hayvanlar > Çiftlik Hayvanları > Küçük ve Büyükbaş Hayvanlar
(https)




Beğeni Düzeni1Beğeniler
  • 1 Gönderen

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 28-09-2014, 14:47   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 28-07-2013
Şehir: Sivas
Mesajlar: 4
Sayin tugrulbaba,

öncelikle lezzet konusu göreceli oldugundan, bu isin yatirimini düsünüyorsaniz bulundugunuz bölgenin damak tadina uygun bir irk tercih edin derim, yoksa macera olur. Mesela trakya bölgesinde Kivircik tutulurken Orta Anadoluda Kuyruklu Akkaraman koyunlari tercih edilebiliyor. Bana sorarsaniz, lezzet konusunda bir texel ya da charollais hic fena degil ama dedim ya kisiye göre bile degisebiliyor bu.

doganza Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Etiketler
charolais, en kezzetli koyun eti, koyun eti, morkaraman


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 14:53.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025