![]() |
|
|
|
|
|
#1 | |
|
Ağaç Dostu
Giriş Tarihi: 30-03-2009
|
Alıntı:
Bu bahse konu proje ayakları pek yere basmayan bir şekilde anlatılmış bir çok eksiği var. Ben ben bu konuyu 3-5 senedir inceliyorum. VE BİR KAÇ DENEMEMDE OLDU. Benim önerim 7 kişi bir araya gelin kendi koop. izi kurun . Herbiriniz çifçi kayıt sistemine kayıt olun. Her üye ziraat bankasından iki yılı ödemesiz 7 yıl vadeli kredi alsın. Bir köyden yer kiralansın. Bakıcı elemanlar için barınacak yer ve keçi-koyun için barınak. Ve mümkünse yem bitkisi ekmek için tarla kiralayın. Dikkat ederseniz , benim anlattığım sistemde kimseye para vermiyorsunuz. Cebinizden fazla bir para çıkmıyor. (kredi iki yol ödemesiz 7 yıl vadeli) Para sadece eleman ve yer kirası için gerekli . O da 7 kişiye bölününce çekirdek parası . Mal da sigortalı ( krediyi veren banka mecbur tutuyor) . Yani zarar etmek çok zor. 7 kişi belli bir iş bölümü ile malın başına kontrole gitse yılda kişi başına 360/7= yaklaşık 60 gün malın başında durma nöbeti gelir. Emekli 7 kişi bu işi güle oynaya halledebilir. Yakında ben başlıyacağım. Ailem ve bir kaç arkadaş arasında. Yanlış anlaşılmasın müşteri falan aramıyorum. UYGULAYACAĞIM METODU ANLATIYORUM |
|
|
|
|
![]() |
|
|