agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 25-05-2010, 19:55   #31
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 21-11-2009
Şehir: konya
Mesajlar: 14
Benden de bir tarif eski usül ama her zaman ıyı sonuç veriyor.yapraklar 5 erlı 10 arlı destelenır ve kok kısımlarına bır mıktar tuz dokulerek tepsıye dızılır.ustlerıne kaynar su dökülerek bır gece ustu kapalı bekletılır böylece yapraklar sapsarı sararır.ertesi gün saklanacak cam kavanozlara alınır .uzerıne tuzlu su karısımı ve lımon tuzu eklenerek saklanır.bende cam takıntısı oldugu ıcın herseyı kavanozlara yapıyorum ama sızlerde bıdonlarada saklayabılırsınız

BAYLEMUR Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:17.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025