agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni136Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 15-05-2010, 12:22   #11
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Galeri: 1
Sarımsak Saklaması

Sarımsakları topraktan çıkarıldıktan sonra, üzerindeki topraklar kuruyana kadar gölgede/yarı gölgede yayarak bırakıyorum. Topraktan tamamen arındırdıktan sonra her tarafı delikli ufak sepetlerde gölge ve serin bir yerde tutuyorum. Dişlerde iç boşalmasını farkettiğimde sağlam başların bir kısmını kapaklı cam kavanoza alıp buzdolabında saklamaya devam ediyorum. Haftada bir veya 4-5 günde bir kapaklarını açıp havalandırıp (5 dakika kadar dışarıda tutup) tekrar buzdolabına kaldırıyorum.

üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:02.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025