agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni136Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 30-09-2015, 11:27   #1
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 11-04-2007
Şehir: Bandırma
Mesajlar: 48
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Resulgur Mesajı Göster
Sn. Gauke verdiğiniz bilgiler çok isabetli oldu çok teşekkür ederim. Forum içinde faydalı bilgiler verdiniz emeğinize sağlık. Kuruttuğunuz ürünleri güle güle tüketin efendim saygılar
İlginiz ve dilekleriniz için ben teşekkür ederim sayın Resulgur. Kurutucu ile ilgili deneme ve paylaşımlarım devam edecek, özellikle yabancı kaynak olarak birçok blog sitesi ve kitaplar mevcut, merak edenlerin göz atmalarını tavsie ederim.

mozen beğendi.
Gauke Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 04-10-2015, 20:11   #2
Ağaçsever
 
Giriş Tarihi: 11-04-2007
Şehir: Bandırma
Mesajlar: 48
Name:  IMG_20151004_204639.jpg
Views: 1174
Size:  48.1 KB

Mantar kurutma fotoğraflarımı paylaşıyorum. Normalde kurumuş mantarı öğütmeden de birçok alanda kullanabilirsiniz, mesela çorbalarda ve soslarda ancak toz mantarı yapısı nedeniyle çok daha fazla tarife eklemek mümkün. Mantarın içinde doğal olarak bulunan glutamat bir amino asit olan glutamik asitin sodyum tuzu olarak biliniyor. Zengin bir aroma ile ilişkilendirilen "umami" tat bileşenini sağlıyor. Bu yüzden mantar tozu çorbalarda, soslarda, et yemeklerinde, salatalarda doğal aroma arttırıcı olarak kullanılabiliyor. Ayrıca tuzlu bir tat da sağladığı için tuz kullanımı da azaltıyor.

Gauke Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 05-10-2015, 16:20   #3
Ağaç Dostu
 
Jezebel's Avatar
 
Giriş Tarihi: 05-02-2010
Şehir: İzmir
Mesajlar: 8,681
Galeri: 11
Tuz ve az baharat eklemeli kabak cips.


Name:  image.jpg
Views: 1125
Size:  72.0 KB



gulcingiller beğendi.
Jezebel Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla

Konu Araçları
Mod Seç

Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 17:46.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025