agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni114Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 06-10-2011, 13:42   #1
Yeni Üye
 
Giriş Tarihi: 06-10-2011
Şehir: İZMİR
Mesajlar: 1
merhaba söyledikleriniz çok enteresan geldi bu konu hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz çünkü bizde 45 gün içinde zeytini toplamayı düşünüyoruz daha öncesinde -18 derecede bekletmek acılığını gerçekten yok ediyor mu

dayla Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Eski 06-10-2011, 15:02   #2
agaclar.net
 
MeyveliTepe's Avatar
 
Giriş Tarihi: 22-03-2007
Şehir: Kocaeli
Mesajlar: 9,026
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi dayla Mesajı Göster
merhaba söyledikleriniz çok enteresan geldi bu konu hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz çünkü bizde 45 gün içinde zeytini toplamayı düşünüyoruz daha öncesinde -18 derecede bekletmek acılığını gerçekten yok ediyor mu
Bu tesadüfen bulduğumuz bir sonuç idi. Acılık maddesini gidermek amaçlı derin dondurucuda bekletmek için bir kaç deneme yapılması gerekir. Söz gelimi hangi çeşit zeytinde ne kadar bekletilmesi yetiyor vs. gibi. Denediğimiz bir şey de derin dondurucuda bekletmenin zeytinin dokusuna bir zarar vermediği idi. Fakat bu da çeşitten çeşide fark yaratıyor mu denemek gerekir.

MeyveliTepe Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 04:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025