agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni114Beğeniler

Cevapla
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Eski 19-11-2008, 10:20   #1
Ağaç Dostu
 
berduray's Avatar
 
Giriş Tarihi: 15-04-2007
Şehir: bodrum
Mesajlar: 3,153
Galeri: 72
Sayın Meyveli tepe'ye çok teşekkür ediyor, bilgilendirici mesajlarını, özellikle fotoğraflarını bekliyorum.

Etrafımda bir sürü zeytin ağacı var ama hangi tür ne şekilde işlenir? Gördüğümde nasıl tanırım, tanesinden, yaprak yapısından ya da çekirdeğinden hiç bir bilgim yok.

Yerli arkadaşlar çocukluklarından beri geleneksel olarak iç içe oldukları için biliyorlar, işte bu çekiştelik, bu dilmik ya da dirmik miydi yani onların yöresel adları var da işte ben öğrenemedim hala.


Salamuralıktan çekişte, çekiştelikten sele yapmaya kalkınca ortaya çıkan tatsız, tuzsuz tabloyu tasavvur edebilirsiniz sanırım...


Yani çölde yaşayan ömründe hiç dondurma görmemiş bir adama dondurmayı tarif edin istiyorum.

Yani tüm zeytincilerden bekliyorum, tekrar saygılar sunuyorum.

berduray Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
Cevapla


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:35.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025