agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 07-04-2012, 14:14   #11
Ağaç Dostu
 
Giriş Tarihi: 10-01-2012
Şehir: sakarya
Mesajlar: 334
Merhaba...Konuyu tesadüfen gördüm. Uzman bir sağlıkçı olarak sütten geçebilen hastalıklar konusunda dikkatli olmanızı öneririm.

Brucella süt ve pişmemiş süt ile yapılan süt ürünleriyle geçen oldukça yaygın olan ve belirtileri sinsice ilerleyen bir hastalıktır.

Özellikle taze peynirle sık bulaşır. Peynirin yapımı üzerinden 3-4 ay geçtikten sonra bulaşıcılık kalkar. Yoğurdu bilmem 3-4 ay bekletip yeme imkanı var mı?

sütçünüzün verdiği temizlik güvencesi bence şüpheli kendi ineğimi besleyip sütünü elimle bile sağsam kaynatmadan tüketmem. Fiziksel temizlik ile bakteriyolojik temizliği ayırdeden bir sütçünüz olmalı bu güvenceyi verdiğine göre. Sadece uyarmak istedim brucella hastası bir çok çocuğu tedavi etmiş bir doktor olarak.

Rana+miraç Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:20.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025