agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 06-04-2012, 22:12   #11
Ağaç Dostu
 
esk nisagül's Avatar
 
Giriş Tarihi: 12-02-2012
Şehir: eskişehir
Mesajlar: 214
Şimdiiii arkadaşım neden çiğ sütte ısrar ediyorsun anlamış değilim bu yaptığın yoğurdu olursaki bilmiyorum kendin yersen tamamda eğerki çocuklarına yedirirsen üzülürüm peynir hastalığı diye bir şey var istersen bir araştır sonuçları hiç iyi olmuyor kaş yapıyım derken göz çıkarma ben şahsen her söylenilede inanmam peynir uzmanı diyorsunuz atalarımız şimdiye kadar yanlışmı yapmışlar yani biliyorsunuzdur belki yoğurdu ilk türkler bulmuş yoğurdunu ve peynirini kendi yapan biri olarak söylediğiniz yöntemi uygulamam amaaaa dersinizki ben uygulayacağım bir deneyin tutma ihtimali var ama tadı orjinaline benzeyeceğini zannetmem biliyorsunuzdur hazır sütleri bile 90 dereceye kadar ısıttıktan sonra fermente ediliyor

esk nisagül Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 12:30.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025