agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni305Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 10-11-2016, 01:26   #36
Ağaç Dostu
 
Amanita's Avatar
 
Giriş Tarihi: 14-03-2007
Şehir: istanbul
Mesajlar: 158
sn aydemiraydın yazdiklariniz arasinda cok cok yanlis bilgiler var, dogru ve yanlis bilgi harmanlanmis halde, bir gida muhendisi olarak bu durumdan rahatsiz oldum. bilimsel olarak bildigim kadariyla yanlis olan noktalari bu mesaja yaziyorum ki okuyacak arkadaslar yanlis bilgi almasin.

NOHUT MAYASI baslikli mesajda Fermantasyonlarda mantar içeriği olan mayalar çevreden sporları alırlar. cumlesinden sonra yazilan hersey,

SAĞLIKLI YOĞURT NASIL MAYALANIR? baslikli mesajda Bu bakteriler doğal flora içinde çeşitli bileşenlerle birlikte bulunabilirler cumlesinden sonra yazilan hersey,

YOĞURDUN TADININ GÜZEL OLMASI ONUN SAĞLIKLI OLDUĞU ANLAMINA GELMEZ! baslikli mesajda Bunun en iyi örneği endüstriyel yoğurtlardır. cumlesinden sonra yazilan hersey,

HANGİ SÜT? baslikli mesajda Tercihan yağı hiç alınmamış sütleri tercih ediniz. cumlesinden sonra yazilan hersey yanlis. Dikkate almayiniz. Dogrusunu ogrenmek isteyenlere Sandor Ellix Katz in kitaplarini ve yazilarini oneririm.

Amanita Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal yoğurt, evde yoğurt yapımı, yoğurt mayası


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 11:01.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025