agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 9 Gönderen Ozlem A
  • 2 Gönderen malina
  • 3 Gönderen malina

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 28-10-2014, 16:07   #3
Moderatör
 
Giriş Tarihi: 08-05-2012
Şehir: Istanbul
Mesajlar: 1,774
Annem ve annneannemden gördüğüm gibi ayva reçelinde bir kese / tülbent içinde reçel yaparken içine koyarım, hem renk hem kıvam için yardımcı oluyor. Başka bir reçelde denemedim. Pektince zengin olduğunu okumuştum ama aromayı nasıl etkiler acaba denemek lazım. Ayrıca limon reçeli yaparken de çekirdekleri yine bir kese içinde reçelle birlikte kaynatırım, yine pektin seviyesini arttırmak için.

Ozlem A Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 

Etiketler
doğal pektin, ev yapımı pektin, pektin, reçel yapımı


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 20:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025