agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni37Beğeniler
  • 8 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen sonkez
  • 2 Gönderen tortunga
  • 1 Gönderen Harun Parlak
  • 2 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen TRAKLI
  • 1 Gönderen sonkez
  • 1 Gönderen gürcan_keskin
  • 2 Gönderen Harun Parlak
  • 3 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen kaknus
  • 1 Gönderen altintasna
  • 1 Gönderen hira
  • 1 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen Lazuti
  • 1 Gönderen kaknus
  • 2 Gönderen kaknus
  • 1 Gönderen TRAKLI
  • 1 Gönderen gurbik67
  • 1 Gönderen Harun Parlak
  • 2 Gönderen Lazuti
  • 1 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen yağmur

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 16-03-2014, 14:32   #20
Ağaç Dostu
 
yağmur's Avatar
 
Giriş Tarihi: 23-05-2013
Şehir: Muğla
Mesajlar: 748
Alıntı:
Orijinal Mesaj Sahibi Lazuti Mesajı Göster
Fasulye turşusunu süzüp, mısır ununa bulayıp az yağda kızartarak da yiyebilirsiniz Fakat yağmur hanım karalahana turşusu yapılıyor demişsiniz, karalahanın turşusu varda ben niye bilmiyorum ? Herhalde yanlış yazmışsınız.Ayrıca Kabadüz-Mesudiye ilçelerinde dürme adıyla beyaz lahana muadili bir sebze yetişiyor, beyaz lahana turşusu olarak geçebiliriz onu.

Sayın hira, market turşularının sularında katkı olduğu için kavrulmaz..

Sayın Lazuti;

Kara lahana turşusu turşuların hasıdır bana göre Birinci sıra, yani o kadar güzel. Fakat en güzeli üstüne en az bir kez kar yağmış karalahanadan olur ki bu sene kara hasret kaldık. Bizim köyde kızartılacak olan fasulye turşusu ayrı kavrulacak olan ayrı yapılır. Kızartılanı ince sayılabilecek şekilde kıyıyoruz.

Marketteki turşuların suyunda katkı olduğu doğru olabilir ama bu onun kavrulmasına engel değil

Harun Parlak beğendi.
yağmur Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 19:36.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025