agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni37Beğeniler
  • 8 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen sonkez
  • 2 Gönderen tortunga
  • 1 Gönderen Harun Parlak
  • 2 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen TRAKLI
  • 1 Gönderen sonkez
  • 1 Gönderen gürcan_keskin
  • 2 Gönderen Harun Parlak
  • 3 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen kaknus
  • 1 Gönderen altintasna
  • 1 Gönderen hira
  • 1 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen Lazuti
  • 1 Gönderen kaknus
  • 2 Gönderen kaknus
  • 1 Gönderen TRAKLI
  • 1 Gönderen gurbik67
  • 1 Gönderen Harun Parlak
  • 2 Gönderen Lazuti
  • 1 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen yağmur

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 14-03-2014, 11:03   #14
Ağaç Dostu
 
hira's Avatar
 
Giriş Tarihi: 04-06-2012
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 5,011
Ben Sivas'lıyım ama Ordu yöresi yemeklerini çok severim. İlk aklıma gelenler turşu kavurması ve karalahana sarması oluyor tabi ki geçen gün bende hayatımda ilk defa turşu kavurmaya karar verdim. Evde kendi
yaptığım fasülye turşusuyla denedim fakat başarılı olamadım. Fasülyeler çok sert olduğu için biraz haşlamam gerektiğini düşündüm ve öyle böyle değil tam 1 saat haşlamama rağmen fasülyeler taş öylece çöpe atmak zorunda kaldım, yenecek bir tarafı asla yoktu.

yağmur beğendi.
hira Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:43.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025