agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni37Beğeniler
  • 8 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen sonkez
  • 2 Gönderen tortunga
  • 1 Gönderen Harun Parlak
  • 2 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen TRAKLI
  • 1 Gönderen sonkez
  • 1 Gönderen gürcan_keskin
  • 2 Gönderen Harun Parlak
  • 3 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen kaknus
  • 1 Gönderen altintasna
  • 1 Gönderen hira
  • 1 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen Lazuti
  • 1 Gönderen kaknus
  • 2 Gönderen kaknus
  • 1 Gönderen TRAKLI
  • 1 Gönderen gurbik67
  • 1 Gönderen Harun Parlak
  • 2 Gönderen Lazuti
  • 1 Gönderen yağmur
  • 1 Gönderen yağmur

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 21-01-2014, 23:15   #9
Ağaç Dostu
 
gürcan_keskin's Avatar
 
Giriş Tarihi: 01-05-2012
Şehir: İzmir
Mesajlar: 734
Galeri: 7
Valla ne yalan söyleyim ''turşu kavurması'' nı ilk defa duydum desem yeridir ki öyle,ilk defa duydum
Tarifini de vermişsiniz denemek lazım aslında...
Arada yeni tatlar keşfetmek gerekir değil mi?

yağmur beğendi.
gürcan_keskin Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:38.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025