agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni14Beğeniler
  • 2 Gönderen Maviş
  • 2 Gönderen Maviş
  • 1 Gönderen Maviş
  • 1 Gönderen Maviş
  • 1 Gönderen Maviş
  • 2 Gönderen Maviş
  • 3 Gönderen Maviş
  • 1 Gönderen bay tömürcek
  • 1 Gönderen melissa77

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 19-09-2012, 17:10   #3
Ağaç Dostu
 
Maviş's Avatar
 
Giriş Tarihi: 25-04-2012
Şehir: içel
Mesajlar: 905
Patlıcanlar süzülüp sini veya tepsi koyulacak. Soğumasını bekliyeceğiz.
Name:  IMG_7311.jpg
Views: 23059
Size:  63.7 KB
Patlıcan turşusunun sosu yapılışı. 4-5 baş sarımsak biber, salçası, sirke. Sarımsaklar soyulup yıkandıktan sonra ezilecek, derince bir kaba ezilmiş sarımsak, biber salçası karıştırılıp üzerine azar azar sirke eklenerek sosun sıvı kıvamına gelene kadar karıştırılır.
Name:  IMG_7313.jpg
Views: 4603
Size:  57.0 KB

Maviş Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 16:09.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025