agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni36Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-09-2012, 15:25   #21
agaclar.net
 
malina's Avatar
 
Giriş Tarihi: 03-04-2004
Şehir: İstanbul
Mesajlar: 37,245
Galeri: 88
Ekşi tadını sevmiyorlarsa kızılcık tarhanası hoşlarına gitmeyecektir...

Ben de pişirerek yapmayı deneyeceğim, belki pişirildiği için rengi daha koyu renk oluyordur...

Pişirmeye gelince, tam tembel işi yapıyorum. Tarhana dediğin şeyle o kadar uğraşılmaz...

Tencereye biraz su koyup içine tarhanayı döküyorum. Bunu karnım açıkmadan yapıyorum tabii Acıkıncaya kadar o yumuşamış oluyor, gerekli su ilavesi yapıp pişiriyorum. Piştikten sonra üzerine sızma zeytinyağ... Yanına acı biber, ohhh mis

malina Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 23:55.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025