agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni36Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-09-2012, 13:37   #17
Ağaç Dostu
 
Ayşe Yıldız's Avatar
 
Giriş Tarihi: 07-06-2010
Şehir: Kütahya
Mesajlar: 2,536
Kolay gelsin. Ayrıca birşey daha söylemek istiyorum suyunu ne kadar az koyarsanız rengi o kadar koyu oluyor. Tadı da daha ekşili oluyor.

Çorbasını nasıl yapıyorsunuz Sayın Malina? Ben burda nasıl yapıldığından bahsedeyim biraz bakalım aynı şekilde mi yapıyoruz. Farklı yöntemler varsa yazarsanız sevinirim. ( Denemek istiyorum çünkü)

Arkadaşımın yaptığı şekliyle anlatayı: İlk önce minik minik doğranan soğanları yağda iyice kızarana kadar kavurdu. Aksi halde suyu katılınca sertleşiyomuş soğanlar. Soğanlar kavrulurken bir iki diş sarımsak ezdi. Sonra suyunu ilave edip tarhanasını ilave etti. Burda salça kullanmıyorlar yaparken. Piştikten sonra ocağı kapattıktan sonra biraz daha sarımsak ilave edip servis yaptı.

Kiraz beğendi.
Ayşe Yıldız Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 03:10.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025