agaclar.net

Geri Dön   agaclar.net > Mutfak > Kiler
(https)




Beğeni Düzeni36Beğeniler

 
 
Bookmark and Share Dış Bağlantılar Konu Araçları Mod Seç
Prev Önceki mesaj   Sonraki mesaj Next
Eski 17-09-2012, 13:36   #15
Ağaç Dostu
 
üzüm's Avatar
 
Giriş Tarihi: 30-10-2007
Şehir: Sarıcakaya/Eskişehir
Mesajlar: 1,606
Galeri: 1
Sevgili Kiraz,

Ben pişirerek yaptım. Pişmiş kızılcıkların bir kısmını süzgeçden geçirip un ve tuzla karıştırıp hemen döktüm; çok çabuk kurudular. Bir miktar kızılcık püresini de süzme yoğurt, sarımsak ve tuzla hazırladım; 3 gün ekşittim sonra döktüm.

İlki daha çok hoşuma gitti. Yoğurtlu olan çok un istedi, un çorbası gibi bir şey oldu, kurumasıda epey sürdü; tadı ilkine göre yavan geldi.

Bu sene ilk defa yaptım. Önümüzdeki senelerde kesinlikle sade yapmayı düşünüyorum.

Kiraz beğendi.
üzüm Çevrimdışı   Alıntı Yaparak Cevapla Başa Dön
 


Gönderme Kuralları
Yeni konu gönderemezsiniz
Konulara yanıt veremezsiniz
Ek dosya yükleyemezsiniz
Kendi gönderilerinizi düzenleyemezsiniz

BB code Açık
Smilies Açık
[IMG] Kodu Açık
HTML Kodu Kapalı
Trackbacks are Açık
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Forum saati Türkiye saatine göredir. GMT +2. Şu an saat: 21:18.
(Türkiye için GMT +2 seçilmelidir.)


Forum vBulletin Version 3.8.5 Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
Search Engine Optimization by vBSEO 3.6.0
agaclar.net © 2004 - 2025